Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Alegerea potrivita a implantului mamar

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Alegerea implantului mamar este un proces complicat si necesita o consultatie detaliata care sa includa o discutie despre obiectivele Dvs., o examinare detaliata si o discutie cuprinzatoare. In acest articol voi scoate in evidenta diferentele dintre cele doua tipuri de implant mamar: forma rotunda vs. cea anatomica. Intelegerea diferentelor dintre aceste 2 forme este esentiala in alegerea implantului potrivit.

  Implanturile pot avea proiectii diferite, proiectia fiind distanta dintre punctul cel mai din fata al implantului, care de multe ori se afla in spatele mamelonului, si baza sa care este asezata pe peretele toracic.

  implant_anatomic_rotund-300x202Implanturile rotunde

  Implantul rotund este forma traditionala a implantului mamar si ramane cel mai folosit implant pentru femeile din toata lumea care opteaza pentru agmentarea mamara. Implanturile rotunde pot crea sani moi, rotunzi si frumos proportionati.

  Disponibilitatea implanturilor intr-o gama variata de diametre si trepte de proiectie ofera o mare flexibilitate in potrivirea implanturile mamare rotunde la aproape orice tip de san sau corp.

  Un avantaj important al implanturilor rotunde este acela ca acestea tind sa fie mai suple comparativ cu cele anatomice si se simt mai fluide in sani.

  Implanturile mamare cu proiectie mare sau inalta, obtin o proiectie care in mod normal ar necesita implanturi mamare cu baze mai mari si volum mai mare. Femeile care doresc sa fie mai pline in partea de sus a sanilor vor considera probabil, ca implantul rotund este o alegere mai buna.

  Pe de alta parte, unele paciente cred ca implanturile rotunde arata prea artificial, si vor alege implanturile anatomice, deoarece simt ca acestea arata mai natural.

  Deoarece implantul este rotund, este simetric, rotatia implantului nu este o problema. Implantul rotund de obicei, costa mai putin comparativ cu implantul anatomic.

  img70lng1Implanturile Anatomice

  Implanturile mamare cu forma anatomica, sau in forma de lacrima, umplute cu gel siliconic inalt coeziv sunt concepute pentru a-si mentine forma si sunt adesea numite implanturi cu „forma stabila”. Acest gel de silicon este mai gros decat siliconul din implanturile traditionale rotunde si poate mentine o forma definita. Ele sunt concepute intr-o mare varietate de forme de lacrima. De exemplu, unele sunt proiectate ca ovale „inalte”, iar altele sunt ovale „late”.

  Denumirea de implant “anatomic” vine de la forma sa, cu un contur inclinat, sau in panta, care umple mai mult partea de jos a sanului decat partea de sus, mimand forma anatomica a sanilor naturali. Chiar daca partea superioara a implanturilor anatomice nu este la fel de plina ca cea a implanturile rotunde, ele ofera o proiectie mai mare decat implanturile rotunde cu aceeasi volum dat. Pentru femeile care isi doresc o marire a sanilor care sa aiba un aspect mai natural, implanturile anatomice sunt alegerea potrivita.

  Implantul anatomic este alegerea cea mai potrivita in cazul sanilor mai lasati, deoarece va umple partea de jos a sanilor si va oferi suport glandei mamare ce va umple restul sanului.

  Pentru mai multe detalii ma gasiti pe pagina oficiala de Facebook  sau pe adresa de email office@elysium.ro.

  O zi minunata va doresc,

  DR. ION ZEGREA

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE