Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Mi-a redat prospetimea fetei

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Operatia a durat nu mai putin de trei ore si a fost una complexa, Dr. Ion Zegrea considerand ca e necesara o interventie si la pleoapele superioare pentru a armoniza forma ochilor.

  doctor Ion Zegrea

  Imaginile cu Jasmine pe patul de spital sunt greu de privit, insa dansatoarea spune ca a meritat sa treaca prin aceasta experienta.

  „Era un chin pentru mine sa am activitati dimineata. Nu imi placea cum aratam si asta era motivul principal pentru care refuzam orice activitate matinala”, a declarat dansatoarea.

  Jasmine a mostenit cearcanele de la parinti, dar abia acum si-a facut curaj pentru o interventie chirurgicala. „Mi-a redat prospetimea fetei si simt ca nimic nu sta in calea fericirii mele”, a adaugat frumoasa blonda.

  Operatia a durat nu mai putin de trei ore si a fost una complexa, dr. Ion Zegrea considerand ca e necesara o interventie si la pleoape pentru a uniformiza forma ochilor. „Sunt inca internata. Voi avea nevoie de doua saptamani pentru a ma reface complet”, a mai spus Jasmine.

  ZoomJasmine, pe mainile medicului Ion Zegrea

  sursa: aggregatornews.com

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE