Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Frumusetea prin stiinta si grija pentru pacient

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Pentru a obtine aspectul natural mult dorit ca urmare a tratamentului chirurgical estetic la nivelul fetei si al corpului, experienta chirurgului si indemanarea sa sunt importante. Dar rezultatele ideale au nevoie de ceva mai mult: excelentă si ingrijire de calitate, totul culminand cu respectul datorat vietii si integritati fizice a pacientului.

  operatii estetice, clinica chirurgie estetica
  Filozofia mea consta in aplicarea in siguranta a celor mai inovatoare proceduri chirurgicale estetice. Dorintele estetice ale pacientului devin dorintele noastre odata ce pacientul, sub indrumarea noastra, a inteles ca cel mai important este el si sanatatea sa. In acest context vom reusi sa ii recomandam procedurile corespunzatoare si de cea mai inalta calitate tinand cont de situatia existenta, necesitatile si sperantele pacientului.

  Ca pacient al meu, veti primi tratamente medicale de ultima generatie concepute pentru a imbunatati aspectul dumneavoastra si de a va creste increderea de sine. Un spectru larg de tratamente sunt disponibile, de la procedurile non-chirurgicale, realizate in cabinet, pana la procedurile chirurgicale cele mai complexe. Eu impreuna cu personalul meu va vom ajuta sa faceti alegerile corecte pentru a va atinge obiectivele dorite.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE