Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Bacteria considerata drept „elixirul tineretii” – Dysport

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  toxina botulinica, injectie botox

   

  Injectiile cu Dysport, tratament cunoscut si sub numele de Dysport, au devenit foarte populare pentru reducerea ridurilor si intinerirea fetei. Efectele produse sunt doar temporare, insa prin continuarea tratamentului de-a lungul timpului ridurile de expresie existente pot disparea.

  Pentru a intelege cum de aceasta bacterie a ajuns sa fie considerata drept “elixirul tineretii”, trebuie sa cunoastem inainte cum actioneaza ea. Dysport este o proteina produsa in mod natural de bacteria Clostridium Botulinum. Atunci cand o cantitate mica de Dysport este injectata intr-un muschi, aceasta blocheaza semnalele nervoase care dicteaza muschilor sa se contracte. Efectul este de a paraliza muschii faciali, ceea ce va duce la netezirea sau eliminarea ridurile din piele timp de cateva luni.

  Preparatele injectabile sunt mult mai convenabile si mai putin dureroase decat alte proceduri pentru reducerea ridurilor si de intinerire (peeling chimic, dermabraziune, laser, face-lift), dar trebuie sa tineti cont de faptul ca efectul este si unul limitat.

  Injectiile se fac rapid, nu necesita timp de recuperare si nu sunt la fel de complicate ca multe alte proceduri cosmetice pentru fata. Tratamentul se adreseaza persoanelor intre 18-65 de ani, iar ridurile care pot fi netezite sunt cele produse de incruntare, si anume cele dintre sprancene, cele orizontale de pe frunte si liniile de expresie din jurul ochilor (laba gastii).

  Efectele Dysport incep sa apara de obicei după 48 de ore, sunt complete la 2 saptamani, si dureaza intre 4 și 5 luni, moment la care, un alt tratament cu Dysport este necesar. Dupa cateva tratamente, efectul Dysport poate incepe sa dureze mai mult, uneori intre 6 și 8 luni.

   

  Dr. Ion Zegrea

  Medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE