Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Lipoliza – o buna metoda de a scapa de micile depozite localizate de grasime

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Scaderea in greutate este probabil cel mai comun obiectiv in materie de sanatate si de fitness, dar multi oameni se lupta in realitate sa piarda de fapt din grasimea corporala.
  lipoliza, liposuctie, pret lipoliza, pret liposuctie
  O mare parte din greutatea pierduta este de multe ori apa sau chiar masa musculara, astfel incat organismul va incerca sa o castige inapoi cat mai curand posibil.
  Inainte de a trece la problema aparitiei grasimii in exces, este important sa retinem ca pana si persoanele ce urmeaza o alimentatie sanatoasa si programe de exercitii fizice pot experimenta asemenea fluctuatii de greutate.

  Multi oameni au un stil de viata sanatos si fac sport in mod regulat, dar au grasime moale in zone imposibil de lucrat, de exemplu: zona gatului sub barbie, obraji, langa genunchi etc.

  Un tratament de sculptare a corpului sau mai bine spus conturare, este lipoliza – o terapie prin injectare, prin urmare minim invaziva, ce reduce depozitele de grasime localizate subcutanat. Acest tratament este delicat, practic fara durere, cu riscuri reduse si nu dureaza mult. Nu sunt necesare pregatiri complicate inainte sau dupa procedura, nici capacitatea de a merge la lucru sau in societate nu este afectata; exceptie poate face insa tratamentul facial.

  De asemenea, lipoliza injectabila este o metoda ideala de tratament dupa liposuctie, pentru a elimina orice grasime ramasa, precum si pentru a netezi eventualele umflaturi sau depresiuni restante si pentru a intinde pielea inconjuratoare. Rezultate bune se pot obtine si in tratarea celulitei, daca se aplica tehnica corecta de injectare, deoarece pe masura ce celulele de grasime se dizolva, pielea are timp sa se contracte elastic, suprafata sa devenind neteda si omogena.

  Deoarece sunt putine fibre nervoase in tesutul subcutanat, suprafata pielii fiind anesteziata inaintea tratamentului cu o crema anestezica, un lucru de stiut ar fi ca injectiile in sine nu sunt dureroase.

  Imediat dupa tratament, apare o usoara umflare a zonei tratate si sensibilitate la atingere, precum si inrosirea si/sau mancarimea acestei zone, simptome ce pot continua pana la 3-5 zile. Prin urmare, nu prezinta riscuri in cazul in care starea de sanatate a pacientului si orice limitari ce decurg din aceasta au fost clarificate in prealabil si daca sunteti tratat de un medic care a beneficiat de pregatirea NETWORK Lipolysis pentru lipoliza prin injectii.

   

  Dr. Ion Zegrea

  Medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

  http://www.romaniapress.ro/lipoliza-o-metoda-buna-de-a-scapa-de-micile-depozite-localizate-de-grasime/

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE