Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Imi place noul meu bust!

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  La începutul lunii iunie, Jasmine (36 de ani) şi-a mărit bustul cu 700 ml de silicon, câte 350 ml în fiecare sân. Intervenţia făcută de medicul Ion Zegrea a costat 3.000 €, iar blondina a fost foarte încântată, mai ales că nu a avut dureri şi s-a vindecat repede.

  Acum, la mai bine de o lună şi jumătate de la operaţie, blondina a putut să-şi reia activitatea fără nicio problemă, aşa că are liber la dansul din buric. Marţi, Jasmine a fost la control.

  Mă simt foarte bine. Am fost puţin umflată în zona respectivă, însă acum totul a revenit la normal. Îmi place noul meu bust şi pentru asta îi mulţumesc domnului doctor Zegrea, care e un adevărat profesionist. Mă pregătesc de evenimente cu drag şi spor”, a declarat Jasmine pentru Click!

  click.ro

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE