Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Raluca Dumitru vrea silicoane XXL!

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  “Schimbarea implantelor initiale cu unele mai mari este o procedura des intalnita in randul vedetelor si nu numai. Pe langa rinoplastii, liposuctii si mariri de buze, implantul mamar este una dintre cele mai solicitate interventii chirurgicale la clinica Elysium. Femeile din Romania chiar isi doresc sa fie mai frumoase si noi, medicii esteticieni venim in sprijinul acestor dorinte”, a declarat pentru Romania Press Dr. Ion Zegrea, specialist in chirurgie plastica.

  Link romaniapress.ro: Raluca Dumitru vrea silicoane XXL!

  Link wowbiz.ro: Modelul cu cei mai frumosi sani din showbiz-ul romanesc isi face „upgrade”. Vrea sani ca ai Nicoletei Luciu!
  Febra operatior estetice pare ca a prins-o in cele din urma si pe celebra Raluca Dumitru.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE