Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Aducem zambetul pe buze dupa fiecare operatie estetica

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Julia Jianu, pacienta dl. dr. Ion Zegrea, este fericită că a apelat la serviciile medicului nostru specialist pentru marirea sanilor.

  Desi nu a fost adepta operatiilor estetice, apeland de foarte putine ori pana acum la interventii minim invazive, anul acesta cantareata a luat o decizie importanta in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului sau fizic.

  Julia a fost inzestrata de la mama natura cu sani frumosi si bine definiti, insa poate nu mai erau pe atat de fermi. Dupa ce s-a sfatuit si cu al sau sot, Bogdan Jianu, artista s-a programat pentru o consultatie la medicul estetician, Dr. Ion Zegrea.

  La o scurta perioada dupa, chirurgul plastician i-a realizat artistei doar o interventie de augmentare mamara bilaterala pentru a creste marimea si a reda fermitatea sanilor.

  „Interventia a durat aproximativ 2 h si a decurs foarte bine; Julia a optat pentru implanturi mamare siliconice anatomice cu profil moderat si un volum de 445 cc .” a declarat chirurgul sau plastician, Dr. Ion Zegrea.

  Ce spune despre această experiență, puteți citi în următorul articol Dr. Ion Zegrea, “magicianul” cu bisturiu | highclassmagazine.ro

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE